Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Portes obertes a escoles i instituts

Els centres escolars obren les seves portes aquests dies per donar a conèixer les instal·lacions i els projectes educatius abans de la preinscripció.

Aquest dissabte al matí, l’institut Milà i Fontanals celebrava la jornada de portes obertes. Les visites es feien en grups reduïts i calia apuntar-se prèviament per tenir un control sobre l’assistència i organitzar la jornada amb agilitat.

En el cas del Milà hi havia prevista la visita d’unes 170 famílies d’alumnat de 6è que el curs vinent començarà la secundària.

A banda de les visites, es van organitzar xerrades específiques dels cicles formatius de l’àmbit sanitari i de l’àmbit esportiu, així com dels diferents batxillerats.

Amb jornades com aquestes, els instituts de Vilafranca donen continuïtat a la xerrada informativa conjunta que es va fer el passat 15 de febrer a l’auditori municipal Maria Rosa Juncosa, organitzada per l’Ajuntament.

També l’Eugeni d’Ors ha celebrat ja la seva jornada de portes obertes, que tenia lloc el divendres a la tarda focalitzada en ESO i Batxillerat.

Amb les visites presencials als centres, els equips docents, acompanyats d’alumnes, donen resposta a dubtes i inquietuds de les famílies.

Les escoles públiques i la majoria de les concertades ja han fet les seves jornades de portes obertes durant els darrers dies del mes de febrer. Aquesta setmana serà el torn de l’Institut Alt Penedès, l’Institut Nou de Vilafranca i Vedruna Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: