Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 5a edició de l’E-Connect acaba amb la proclamació de les solucions guanyadores

A la cinquena edició de l’E-Connect hi han participat 162 alumnes dels instituts Eugeni d’Ors i Milà i Fontanals i de l’Escola Municipal d’Art Arsenal.

Els equips finalistes de la cinquena edició de l’E-Connect van presentar divendres a l’Auditori M. Rosa Juncosa les solucions pensades per resoldre reptes reals de les cooperatives ArqueoVitis i Covides i de l’espai jove La Nau, del Servei de Joventut de Vilafranca.

Les solucions guanyadores han estat: Vitis, per al repte de Covides, de l’equip format per Laia Pastor, Mariona Ramírez, Gerard Casellas i Martí Poch, del Cicle Formatiu d’Activitats comercials, i el darrer del de Sistemes Microinformàtics i Xarxes de l’Eugeni; la solució al repte que plantejava la Nau l’han guanyat l’equip format per Clàudia Fernández, Noor Rghioui, Carla López, Arés Rossell i Aina Cobo, de batxillerat de l’Eugeni amb la solució Youthnet; i, finalment, pel repte de la cooperativa ArqueoVitis ha guanyat l’equip format pel Beñat Damico, Nil Cardona i Yassir El Yahiaouni del CFGM Activitats comercials de l’Eugeni amb la seva proposta Arqueomotion.

La tècnica de Promoció Econòmica Núria Morral valorava positivament les solucions imaginades per l’alumnat participant.

A la cinquena edició de l’E-Connect hi han participat 162 alumnes dels instituts Eugeni d’Ors i Milà i Fontanals i de l’Escola Municipal d’Art Arsenal.

El tret de sortida va ser el passat mes de febrer quan, durant dues jornades, els 162 alumnes distribuïts en equips van desenvolupar els projectes als reptes aplicant la metodologia de design thinking. Dels 45 equips que es van formar, 9 van passar a la final i han rebut les darreres setmanes formació en oratòria i mentories personalitzades per presentar les seves idees en un temps breu i amb impacte.

La celebració de l’E-Connect la va obrir el regidor de Promoció Econòmica, Miquel Medialdea. Per la seva banda, l’alcalde FranCisco Romero, va cloure la jornada i va anunciar que l’Ajuntament treballa en noves iniciatives dirigides i destinades al públic jove que es donaran a conèixer properament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: