Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mallart Artesans Xarcuters, premiat pel programa d’inversió d’impacte Tiina

La segona edició del programa, que premia projectes que impulsen la transformació social, ha escollit la xarcuteria social impulsada per Mas Albornà com un dels 5 millors projectes.

Del centenar de projectes d’arreu de l’estat espanyol que es van presentar a la segona edició del programa, 5 han estat els seleccionats per rebre el premi final, consistent en l’adjudicació d’un finançament a mida orientat a promoure la seva tasca social.

En total, dels 250.000 euros que destina el programa Tiina a projectes que impulsen la transformació social i una societat més justa i ecològica, Mallart Artesans ha rebut un finançament de 40.000 euros, en reconeixement del seu compromís amb la inclusió social a través de l’elaboració d’embotits artesans.

Mitjançant un comunicat, el director de la Fundació Mas Albornà, Joan Clotet, ha assegurat, que «el suport i la confiança» de la fundació organitzadora del programa, Daniel y Nina Carrasco, i de Ship2B, que també hi col·labora, reafirma el compromís de la xarcuteria social fundada l’any 2018, de continuar creant oportunitats a les persones amb discapacitat, trastorn mental o en risc d’exclusió.

Tot això, a partir de dos objectius molt clars: fomentar la inclusió laboral dels col·lectius vulnerables i, a la vegada, conservar la qualitat alimentària dels embotits de poble, aquells que es fan amb les millors qualitats i posant en valors els ingredients i receptes de proximitat.

Juntament amb Mallart, altres projectes guardonats en l’àmbit de l’alimentació sostenible han estat Ecocentral, centrada en la distribució d’aliments agroecològics en centres escolars; i la Fundació Mescladís, que promou la restauració sostenible i la integració social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: