Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Mas Albornà amplia les pràctiques de neteja viària a Vilafranca

La Fundació Mas Albornà ha engegat una nova edició del curs de pràctiques en neteja viària, aquest cop amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca.

Un grup de vuit persones amb discapacitat, usuàries del Centre Ocupacional, i concretament del Servei Ocupacional d’Inserció, participen en aquesta iniciativa. Dins del programa anomenat ‘Aprenc a treballar’, té com a objectiu principal fomentar la formació i la capacitació laboral perquè es puguin incorporar al món laboral.

Des de la Fundació Mas Albornà apunten que aquestes pràctiques representen un benefici triple: per a les persones amb discapacitat que hi participen, que guanyen seguretat i coneixen millor la feina que desenvoluparan; per al mateix municipi, ja que es contribueix a millorar la neteja dels espais públics; i, finalment, per al conjunt de la societat, en permetre demostrar la vàlua d’aquestes persones.

La Fundació Mas Albornà és l’empresa de l’Economia Social i Solidària que gestiona la neteja de Vilafranca.

Un servei que l’Ajuntament contracta a la Fundació des de l’any 2010, després d’haver guanyat els corresponents concursos públics d’adjudicació del servei.

Un cas d’èxit d’aquest tipus de pràctiques és el del Cristian, que l’any passat va prendre part en el cicle de pràctiques en neteja viària a Santa Margarida i els Monjos. Ara el Cristian és treballador de la Fundació Mas Albornà com a membre de la brigada de neteja de Santa Margarida i els Monjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: