Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Vilafranca obre convocatòria d’ajuts per l’accés als casals d’estiu de les AFA

L’Ajuntament de Vilafranca obre convocatòria d’ajuts per l’accés als casals d’estiu de les AFA

La regidora d’Educació Gemma Romeu ha explicat que es preveu arribar a uns 270 infants i joves amb aquests ajuts, als quals es destinaran uns 70.000 euros.

La regidora d’Educació, Gemma Romeu, ha presentat aquest dilluns la nova convocatòria d’ajuts públics per accedir als casals d’estiu que organitzen les Associacions de Familiars d’Alumnes en conveni amb l’Ajuntament de Vilafranca.

Aquest curs hi haurà casal d’estiu en cinc escoles de la vila: Estalella i Graells, Baltà i Elias, Dolors Piera, Cristòfor Mestre i, com a novetat, Pau Boada, tornant així a tenir presència al barri de l’Espirall després de dos anys sense.

Romeu ha explicat que es preveu arribar a uns 270 infants i joves amb aquests ajuts, als quals es destinaran uns 70.000 euros.

Els ajuts es poden sol·licitar telemàticament, a través de la pàgina web de l’Ajuntament, o de forma presencial amb cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, fins al 22 de març.
Els casals d’estiu tindran lloc durant el mes de juliol i, en algun cas, també la primera setmana d’agost, i estan adreçats a infants i joves de 4 a 16 anys. No cal que els inscrits estiguin escolaritzats al centre on vagin al casal d’estiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: