Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Segona convocatòria del programa d’assessoraments d’economia circular

L’Ajuntament, a través de la regidoria de Promoció econòmica, obre la segona convocatòria del programa d’assessoraments d’economia circular per a empreses.

L’economia circular és un concepte empresarial que busca canviar la manera com les empreses produeixen i consumeixen recursos, amb l’objectiu de minimitzar el malbaratament i maximitzar el valor dels productes i serveis al llarg del seu cicle de vida. Mesures com la prevenció de residus, el disseny ecològic i la reutilització podrien estalviar diners a les empreses mentre es redueix el total anual d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle. Actualment, la producció dels materials que fem servir diàriament són responsables del 45% de les emissions de CO2.

El Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca ofereix assessorament i orientació en aquest camí cap a la circularitat, proporcionant també informació detallada sobre com sol·licitar ajudes i subvencions destinades a millorar els processos productius de l’empresa. Aquest any 10 empreses ja han aprofitat el servei d’assessorament en matèria d’Economia Circular.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: