Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Neix Èxit, la Fira de les Professions del Penedès

La Fira de les Professions del Penedès celebrarà la seva primera edició del 17 al 19 d’octubre al pavelló firal de Vilafranca.

El pavelló firal de Vilafranca, amb 2.000 metres quadrats de superfície, acollirà entre el 17 i el 19 d’octubre la primera edició d’Èxit, la Fira de les Professions del Penedès. El certamen, organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca a través de les propostes sorgides de la Taula de la Formació Professionalitzadora, és obert a «tothom qui tingui interès a triar, ampliar estudis o trobar feina».
Gemma Romeu és la regidora d’Educació.

La fira té com a objectiu «millorar l’orientació i impulsar la connexió entre el món educatiu i el teixit productiu» alhora que buscar la capacitació i la formació de professionals per proveir les empreses de personal qualificat.

El certamen compta amb el suport del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Joan Manel Montfort és el conseller d’Empresa i Ocupació.

La delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona a l’Alt Penedès també està implicada a la fira, on oferirà la seva activitat d’entrevistes ràpides Girafeina.

Per part de la Fundació Pinnae, que també dóna suport a la iniciativa, el seu director Joan Melero destacava la importància de l’educació per evitar la vulnerabilitat econòmica i social i el caràcter supramunicipal de l’esdeveniment.

Finalment, l’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, explicava que la Fira de les Professions vol propiciar un canvi de dinàmica en la relació que s’estableix entre oferta formativa i demanda del mercat laboral.

Tota la informació sobre la fira es pot consultar al web exit.vilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: