Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La prevenció d’incendis i la gestió forestal tàctica van centrar el darrer Consell d’Alcaldies

La necessitat d’actuar contra els incendis molt abans que es produeixin i la posada a disposició de Plans de Prevenció d’Incendis van centrar bona part de la sessió, presentada per la Diputació.

El passat dijous al vespre, la seu del Consell Comarcal acollia la sessió d’aquest mes de març del Consell d’Alcaldies de l’Alt Penedès, on un dels punts importants de l’ordre del dia va ser una sessió informativa per part de la Diputació de Barcelona, sobre la prevenció d’incendis i l’impuls de la gestió forestal estratègica a l’Alt Penedès.

El diputat delegat de Prevenció d’Incendis i Gestió Forestal, Jordi Fàbrega, va ser l’encarregat de presentar una sessió informativa, que tenia com a objectiu primordial conscienciar als alcaldes i alcaldesses de la necessitat de prendre mesures contra els incendis abans que comencin els períodes més perillosos.

El mateix Fàbrega també va assenyalar altres mesures per fer més efectiva la prevenció d’incendis aquest any, com l’activació de les ADF a partir de l’1 de maig i no el 15 de juny, a més de remarcar la importància de protegir els municipis penedesencs de la línia fronterera est, amb la creació de perímetres de protecció.

Un altre tema destacat d’aquest Consell d’Alcaldies va ser la també presentació dels Estatuts i accions del Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: