Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 33a edició de la Fira VO de Vilafranca, en xifres: 141 vendes i uns 3.500 visitants

Les dades fan de la Fira un referent dins del sector de l’automoció, gràcies a una bona oferta, preus excepcionals i facilitats de pagament.

Bones xifres de vendes i d’assistència. Aquesta és la valoració que fa l’Associació de Concessionaris de l’Automoció de Vilafranca de la 33a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió.

Segons l’organitzadora, durant el cap de setmana del 2 i 3 de març, el Pavelló Firal de Vilafranca va rebre unes 3.500 persones, a més d’aconseguir unes 141 vendes mantenint, així, la línia de les darreres edicions. Pel que fa a l’assistència, també cal destacar la procedència dels assistents, la majoria dels quals han estat de fora de la comarca.

Unes xifres, que fan de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca un referent dins del sector de l’automoció. Fet, que l’Associació de l’Automoció justifica per l’aposta per una bona oferta, preus excepcionals i les facilitats de pagament.

A més, en aquesta edició hi han participat 7 concessionaris amb presència a Vilafranca, com són Autocam, Quadis Autolica, Jounou, Nicolás, Nikko Center, Remm Guitart i Vilamòbil.

Entre tots han exposat més de 550 vehicles entre turismes, furgonetes, vehicles elèctrics, híbrids, novetats KM0 i outlet. Un sortit d’automòbils totalment revisitats i garantits, ja que segons els organitzadors, la tendència dels clients és cercar aquest tipus de condicions en els vehicles, sumat a un bon finançament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: