Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal només necessita una victòria per ser nou equip de Primera Catalana

L’equip pujarà a Primera Catalana aquest mateix diumenge, si guanya el seu partit contra el Manyanet Molins, al Pavelló Joan Marquès.

El Sènior A del Casal és líder del grup 5 de Segona Catalana, quan només resten 3 jornades pel final de la lliga. D’aquest grup pugen els dos primers, i els casalistes tenen ara mateix el tercer classificat a dos triomfs. Si aquest diumenge superen el Manyanet Molins, confirmaran l’ascens matemàtic a Primera Catalana.

Serà aquest diumenge a les 19h al Pavelló Joan Marquès, on podria tenir lloc la celebració de l’ascens si guanyen a l’actual cinquè classificat de la lliga. Un conjunt que ja a la primera volta va derrotar el Casal per 5 punts. Ara, els vilafranquins buscaran que sigui diferent.

Si el Casal manté les dues victòries de marge amb el tercer classificat, l’AESE B, serà automàticament equip de Primera. Pugen de categoria els dos primers, i aquest cap de setmana els casalistes es podrien assegurar finalitzar la lliga entre els dos primers, passi el que passi en els últims dos partits.

Dissabte passat el Casal s’imposava justament a l’AESE B, tercer classificat. Un triomf que deixa molt encaminat el possible ascens d’aquest cap de setmana. L’afició va acompanyar l’equip amb una rua des del centre de Vilafranca fins el Pavelló Joan Marquès.

Un altre tema serà la lluita per la primera posició, que es disputaran Casal i Abrera, dos equips separats per només una victòria. En cas d’empat en victòries-derrotes, l’Abrera seria el primer classificat, al tenir l’average particular guanyat.

Sigui com sigui, el Casal està a punt de coronar una temporada memorable, en què només ha perdut cinc partits. La matemàtica és clara: si guanyen, pujaran a Primera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: