Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La primera derrota del curs no aigualeix la celebració de l’ascens a OKLliga

El Patí va saltar a la pista al partit contra el Cerdanyola com a nou equip d’OKLliga. Amb moltes baixes, els vilafranquins van caure per 3-4.

El Patí Vilafranca torna a ser equip d’OKLliga un any després. L’equip va pujar de forma matemàtica abans de jugar aquest cap de setmana. La derrota del Vic a Olot, dissabte al vespre va permetre els de Toni Aranda saltar a la pista diumenge amb tot fet. Els sis punts de marge, a dues jornades pel final, més l’average guanyat amb el Vic anticipaven l’ascens.

L’equip queia per 3-4 contra un Cerdanyola que encara conserva opcions de ser equip de playoff. El partit va ser un mer tràmit per un Patí molt afectat per les baixes de Marc Gual i Roger Monserrat. Marc Palau, un dels cinc jugador de pista sènior en rotació, havia de jugar amb febre, i als últims minuts Sergi Torné tampoc podia jugar, després d’un cop que li va obrir un trau a la cella.

El Vilafranca, fatigat, i amb poc encert en les poques ocasions que va disposar, tampoc va estar encertat a bola aturada. Els visitants guanyaven per 1-4 a 16 minuts pel final, i el Patí va aconseguir entrar en el partit de forma èpica, am,b dos gols consecutius quan restaven sis minuts. Al final ni l’empat va ser possible. Però la celebració no va faltar-hi. La plantilla va celebrar el retorn a l’OKLliga amb un bany de masses a l’alçada de la fita.

L’ascens està decidit, però la lliga no s’ha acabat. Al Patí li quedaran encara dos partits per finalitzar el campionat. Dos mers tràmits. Aquest dissabte, a les 17h, a la pista del Manlleu, i la setmana que ve a casa contra l’Ordes.

El cap de setmana de Copa va acabar de la millor manera pels vilafranquins, celebrant amb la seva afició entregada, perquè aquest equip torna a ser d’OKLliga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: