Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Mireia Altés i Roger Saumell (CP Sant Ramon) participen al memorial Fabio Barbieri de Bolonya

Mireia Altés i Roger Saumell (CP Sant Ramon) participen al memorial Fabio Barbieri de Bolonya

La parella del Sant Ramon és una de les millors d’Espanya.

La ciutat italiana de Bolonya ha acollit el Trofeu de patinatge Memorial Fabio Barbieri organitzat per la Federació Italiana de Patinatge. La parella formada per Mireia Altés i Roger Saumell, del Club Patí Sant Ramon, participava en representació de la Real Federación Española de Patinaje (RFEP) en la categoria de Parelles d’Artístic Sènior, juntament amb tres altres parelles espanyoles.

Aquest prestigiós Trofeu especialitzat en la modalitat de Parelles d´Artístic s´organitza cada any a Itàlia i en aquesta ocasió han volgut que parelles espanyoles hi poguessin participar. Al final de la competició les parelles espanyoles van rebre una tecnificació impartida pels millors tècnics del món d’aquesta modalitat, Patrick Venerucci i Cristina Pelli.

La delegació del Club Patí Sant Ramon va marxar cap a Bolonya, amb la companyia del tècnic Daniel Vázquez. Els patinadors col·legials van executar els seus programes curt i llarg durant el cap de setmana, millorant els resultats obtinguts en el Campionat de Catalunya.

Una experiència molt enriquidora, que omple d’energia i il·lusió tant els patinadors com els tècnics, amb la participació Campionat d’Espanya en l’horitzó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: