Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Oberta la convocatòria d’ajudes de lloguer per a menors de 35, amb el topall a 650 € al Penedès

Oberta la convocatòria d’ajudes de lloguer per a menors de 35, amb el topall a 650 € al Penedès

Els menors de 35 anys ja poden demanar l’ajuda al lloguer per a joves 2024 de fins a 250 euros.

La Generalitat de Catalunya ha obert una convocatòria de subvencions en el qual s’estableixen uns límits màxims que no sobrepassin els 24.301,58 €.

Des de l’11 de març i fins el 12 d’abril a les 15 h es poden demanar les subvencions, que en el cas del Penedès no poden sobrepassar 650€ mensuals l’habitatge o quan es tracti d’habitació, 350 €. Per poder accedir la subvenció cal estar empadronat a l’habitatge en el moment de presentar la sol.licitud.

En el supòsit que en un mateix habitatge convisquin diverses persones i el sol·licitant sigui l’únic titular del contracte d’arrendament o cessió, es tindran en compte els ingressos de la unitat de convivència.

Si en un mateix habitatge hi ha diversos titulars del contracte d’arrendament o cessió, tant si presenten una o més sol·licituds individualitzades, es tindran en compte els ingressos individuals de cada sol·licitant.

En el supòsit de lloguer o cessió d’ús d’habitació no s’inclourà la renda de les persones que tinguin el domicili habitual i permanent a l’habitatge, només es considerarà la de la persona física arrendatària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: