Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Visita comentada a l’exposició ‘Cru Cruel’ de l’artista Clàudia Carbó Duran

Visita comentada a l’exposició ‘Cru Cruel’ de l’artista Clàudia Carbó Duran

Amb el títol Cru Cruel l’artista Clàudia Carbó presenta més d’una cinquantena de peces amb les que, a través de la pintura i el dibuix, l’abstracció i la figuració

Aquest dissabte 17 de febrer, a les 7 de la tarda, hi haurà una visita comentada a l’exposició ‘Cru Cruel’ que l’artista Clàudia Carbó mostra a la Sala dels Trinitaris de Vilafranca. La visita anirà a càrrec de Mariona Ríos i comptarà també amb la presència de Clàudia Carbó.

La proposta pretén observar l’obra de Carbó des de la consciència plena, deixant-nos travessar i sent conscients que estem entrant en un espai íntim i molt personal. En un debat sobre la vulnerabilitat de l’exposició personal, que connecta amb l’exposició a les xarxes socials, i sobre l’obra autobiogràfica (mal considerada femenina) en comparació a l’obra èpica, heroica i patriarcal.

Finalment, totes les persones que participin a la visita seran convidades a crear un retrat sense fer un retrat: com explicar qui soc jo sense fer-me un selfie, sense mostrar la meva màscara? Es faran servir pintures de tons dessaturats i grisos sobre làmina gruixuda.

La visita és gratuïta i no requereix inscripció prèvia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: