Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una exposició repassa els 40 anys de vida del GEP, posant en valor el lleure vilafranquí

El GEP Vilafranca celebra enguany el seu 40è aniversari i amb motiu de l’efemèride ha organitzat una exposició que repassa la història de l’entitat.

El GEP Vilafranca va néixer el 1984, tot just fa 40 anys, i amb motiu de celebració ha organitzat diverses activitats, entre les quals una exposició a la Capella dels Dolors que fa un recorregut per tota la història, des de les primeres colònies a mitjans del segle XX i fins a l’actualitat.

Amb diferents plafons, combinant escrits i imatges, l’exposició repassa totes les fites més destacables de cada dècada, aniversaris o sortides.

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de Carles Campuzano, conseller de drets socials de la Generalitat, Francisco Romero, alcalde de Vilafranca, Montse Arroyo, regidora de joventut i la presidenta del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans, Anna Grau.
Per la seva part, Carles Cmpuzano posava en valor la importància dels esplais i la implicació de la joventut.

Per aquest motiu comentava que cal fer polítiques perquè els esplais arribin a tothom. Durant el seu discurs, Francisco Romero mostrava el seu suport en entitats que promouen valors en el món del lleure.

La exposició vol rememorar la història de l’esplai i totes les persones que n’han format part, des de Imma Garcia, primera responsable general i Ciscu Pauses, primer consiliari. L’actual responsable general, Quim Marcé explicava que a través de l’exposició es pot comprendre l’essència de l’esplai i pel qual totes les persones implicades hi dediquen tantes hores altruistament.

L’exposició es podrà visitar fins al 9 de març de dilluns a dissabte de 5 de la tarda a 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: