Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nau celebra el seu cinquè aniversari, en un any 2023 de rècord

Aquest 2023, l’espai jove ha registrat un total de 15.303 persones usuàries, l’any amb més usos registrats des de la seva obertura, ja fa cinc anys.

En el marc del seu 5è aniversari, l’espai Jove la Nau va celebrar aquest passat divendres un seguit d’activitats sota el nom la Nau Show.

A dos quarts de sis de la tarda, l’equip de la Nau va preparar un Bingo, a petició dels joves i les joves de l’espai, després de l’èxit d’una primera edició a l’estiu, amb l’objectiu, també, de visibilitzar aquest tipus de jocs entre el jovent.

Tan bon punt va finalitzar el Bingo, l’equip dinamitzador va realitzar un sorteig de tres vals de Vilafranca Activa entre els participants d’un concurs de TikTok en el marc, també, del 5è aniversari, i a la nit, quatre bandes joves del territori van protagonitzar un concert que es va allargar fins a la matinada.

Amb tot, la Nau va tancar un aniversari de rècord, ja que aquest 2023, l’espai jove ha registrat un total de 15.303 persones usuàries, l’any amb més usos registrats des de la seva obertura, ja fa cinc anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: