Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Comença la temporada de visites turístiques guiades a Vilafranca del Penedès

Comença la temporada de visites turístiques guiades a Vilafranca del Penedès

Com cada any, el Servei de Turisme de l’Ajuntament posa en marxa les seves visites guiades, una forma interessant i entretinguda de conèixer i donar visibilitat al al ric patrimoni de la vila.

Aquesta primera meitat d’any s’organitzen tres visites guiades ben diferents. Una d’interior, la visita a la teulada i campanar de Santa Maria i dues d’exteriors, la visita al Cementeri patrimonial i la visita al Cementiri patrimonial teatralitzada.

La visita a la teulada i campanar ens permet recórrer part de les entranyes de la basílica de Santa Maria, transitar per la seva remodelada teulada i per part del campanar: història i patrimoni en una mateixa i curiosa visita.

La visita al Cementiri patrimonial ens mostra un espai que sorprèn perquè, encara que no ho sembli, és ric en patrimoni, història i en una vegetació particular amb xiprers que superen els cent anys. I si us agrada conèixer històries relacionades amb el cementiri explicades per diferents personatges pintorescos durant tot el recorregut, teniu la visita teatralitzada.

La primera oportunitat per participar en una d’aquestes activitats és el proper dia 3 de març a les 11 h a la teulada i el campanar de Santa Maria.

La resta de visites tenen el calendari, horari i preu al web de l’Ajuntament de Vilafranca.

Per a informació i reserves cal accedir al web del Servei de Turisme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: