Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
100xCent Vilafranca segueix la ruta de biblioteques a Vic per conèixer propostes per Vilafranca

100xCent Vilafranca segueix la ruta de biblioteques a Vic per conèixer propostes per Vilafranca

La plataforma, de suport al republicà Pere Sàbat, busca conèixer projectes moderns i actuals de biblioteques que puguin servir de model per la segona biblioteca de Vilafranca.

Un dels projectes transformadors que Vilafranca ha d’afrontar durant els propers anys és la nova biblioteca central de la vila. Una biblioteca moderna i que representi un element de dinamització de tot l’entorn, centrat al Molí d’en Rovira i a la llosa del tren.

Davant d’aquest repte la plataforma 100xCentVilafranca, que va néixer per donar suport a la candidatura de Pere Sàbat, ha seguit organitzant jornades a biblioteques del país per conèixer els seus models i aprendre’n elements positiu per aplicar al nou equipament de Vilafranca.

La jornada del mes de febrer va centrar-se a Vic, on van visitar la biblioteca Pilarín Bayés, una biblioteca de poc més de dos anys de vida i que representa un model a seguir. La biblioteca s’ha situat a un barri que necessitava un equipament per dinamitzar-se i ha significat un revulsiu considerable. A la trobada de la plataforma amb la direcció de la biblioteca es va poder conèixer els diferents espais que hi ha així com projectes socials que també s’hi duen a terme.

Properament 100xCent Vilafranca durà a terme la tercera jornada de biblioteques amb la visita de l’equipament de Vilassar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: