Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Neix una plataforma de suport a Pere Sàbat com alcaldable de Vilafranca

Un grup de persones de Vilafranca ha creat una plataforma ciutadana que, sota el nom 100xCent Vilafranca, vol propiciar un debat obert i permanent sobre el futur de la vila.

El tret de sortida de 100xCent Vilafranca és la publicació d’un manifest que es pot llegir al web www.100percentvilafranca.cat i que presenta els ideals i objectius de la plataforma.
Una dels impulsors de la iniciativa explica l’essència del manifest.

100xCent Vilafranca fa una aposta per la candidatura a l’alcaldia de Pere Sàbat i organitzarà debats sobre temàtiques claus per al futur de la ciutat. Els membres de la plataforma provenen de trajectòries diverses, implicats en la vida associativa, cívica, cultural de Vilafranca. Els impulsors de 100xCent Vilafranca són Teresa Terrades, Ahmed Benallal, Laia Bieri, Raimon Gusi, Eric Senabre, Juanita Zavaleta, Fèlix Díaz-Prieto, Mònica Ramoneda, Joan Solé Bordes, Joan Cuscó, Ramon Vilomara, Glòria Valeri, Joan Saumell, David Serrano, Quim Vazquez, Ció Jover, David Cabezas, Enric Tomàs, Jordi Llavina, Oriol Udina i Xavier Vallès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: