Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les biblioteques de l’Alt Penedès i el Garraf engeguen per 3r any el concurs Puja al tren!

Els participants només hauran de seleccionar la lectura que més els agradi, agafar el llibre en préstec a la seva biblioteca referent i gaudir de la seva lectura.

Degut al gran èxit de participació de les darreres edicions, les biblioteques públiques de les dues comarques tornen a omplir les seves sales de llibres-estació que formen les línies lectores que més entusiasmen els joves: terror, humor, experiències, aventures i clàssics.
El concurs, destinat als nois i noies d’entre 9 i 13 anys, vol fomentar actituds positives a l’entorn de la lectura en la franja d’edat on les biblioteques detecten que davallen els hàbits lectors.

El joc lector va començar el passat 10 de desembre i finalitzarà al mes de maig del 2018. Cada participant rep un mapa literari que l’acompanyarà al llarg de tot el període esmentat. En aquest mapa trobarà 5 línies de tren que el portarà a un viatge diferent en funció de la temàtica escollida. Cada línia tindrà diverses parades i cada parada proposarà el títol d’un llibre. Els bibliotecaris han elaborat una tria molt acurada de les lectures per tal que siguin engrescadores per al públic a qui van dirigides.

Els participants només hauran de seleccionar la lectura que més els agradi, agafar el llibre en préstec a la seva biblioteca referent i gaudir de la seva lectura. Un cop llegits un mínim de tres llibres del mapa, i demostrada la seva lectura a partir de les preguntes formulades pels bibliotecaris, els concursants rebran un diploma viatger i entraran en el sorteig d’un premi literari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: