Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plataforma ‘100xcent Vilafranca’, de suport a Pere Sàbat, continua sumant adhesions

Es tracta d’una plataforma que promou debats oberts sobre el futur de Vilafranca amb la voluntat de fer arribar les conclusions a la candidatura de Pere Sàbat.

El passat mes d’abril es va crear aquesta plataforma amb la idea de propiciar debats oberts sobre el futur de la vila, i aquesta setmana a través d’un comunitat han fet públic que continuen creixent en nombre de persones que s’hi adhereixen. Entre els noms destaquen, en el mateix comunicat, Toni Peñafiel, Roser Rios, Andreu Caralt, Antonio Fernández, Bo Senabre i Helena Canela; persones totes elles vinculades a la vida associativa, cívica i cultural de Vilafranca.

En el comunicat la Plataforma explica també que superada la fase de consolidació han iniciat una ronda de debats sobre temàtiques claus per el futur de la vila. Les conclusions es recopilaran en un document que s’entregaran a l’alcaldable d’ERC Pere Sàbat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: