Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Policia Local evita l’ocupació d’un habitatge i deté 2 dones per robatori amb violència

La Policia Local evita l’ocupació d’un habitatge i deté 2 dones per robatori amb violència

Les dones van robar més de cinquanta peces de roba en un establiment del barri de La Girada.

La Policia Local va evitar aquest dimarts la usurpació delictiva d’un habitatge al barri de l’Espirall. L’actuació es va produir cap a les 15.30h quan es va rebre una trucada informant que algú havia entrat en un habitatge on la seva propietària actualment no hi viu.

Les patrulles es van adreçar al pis on van trobar una dona que davant la presència policial va abandonar l’immoble voluntàriament. La mateixa tarda, l’habitatge va patir dos intents més d’usurpació a les 18h i a les 19.30, ja que els tancaments es trobaven en mal estat. Els dos intents van ser novament frustrats per la policia. Per tal d’evitar noves ocupacions, els agents van contactar amb una empresa especialitzada que asseguri el tancament de l’habitatge.

D’altra banda, aquest mateix dimarts a la tarda, la Policia Local de va detenir dues dones com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb violència en un establiment situat al barri de la Girada. L’actuació es va produir arran de la trucada de l’establiment que informava que dues dones havien sostret diverses peces de roba i que es trobaven a l’aparcament d’un establiment del costat. Les patrulles van identificar les dues dones a les quals se’ls va trobar fins a 51 peces de roba valorades en més de 300 euros. Durant la identificació i registre, van ser denunciades per insults als agents i per possessió de haixix una d’elles.

Donat que es va emprar la violència, els insults i les amenaces contra una persona que va intentar impedir el robatori, les dues dones van ser detingudes per robatori amb violència i posades a disposició del cos de Mossos d’Esquadra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: