Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un detingut per tres robatoris amb força divendres a la matinada a Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca ha dut a terme diverses actuacions remarcables durant els dies festius de Setmana Santa.

Una de les més destacades va ser la detenció d’un dels presumptes autors de dos robatoris amb força en dues pastisseries del Centre de la Vila i en un supermercat del carrer Sant Jordi. La detenció es va poder fer cap a les 4.30h de divendres gràcies a la col·laboració ciutadana, quan els presumptes autors dels robatoris estaven cometent el robatori al supermercat. Un dels autors va ser detingut, mentre que l’altre està identificat i en recerca. Els agents van recollir indicis que els dos implicats també haurien estat els autors dels robatoris amb força a les pastisseries.

Pel que fa a detencions, patrulles de la Policia Local de Vilafranca també van interceptar un individu a qui li constava una ordre de detenció policial per haver estat implicat en baralles en dies anteriors a Vilafranca. L’home va ser detingut cap a les 19,15h de divendres al carrer Manuel Barba i Roca.
Una altra detenció va ser diumenge dia 31, cap a les 12 de la nit, quan arran d’un avís d’alarma disparada al dipòsit de vehicles, situat a l’avinguda de la Pelegrina, els agents van detectar un home que havia accedit al seu interior amb intenció de robar. Se li va incautar una serra radial i altre material. L’home va ser detingut per robatori amb força.

D’altra banda, durant el cap de setmana llarg, la Policia Local ha denunciat o instruït atestat contra 8 persones per diverses infraccions de trànsit, 6 de les quals relatives a la conducció sota els efectes de l’alcohol. Entre aquests últims hi havia un conductor de motocicleta i un conductor d’un patinet elèctric. Els altres 3 eren conductors de turismes. Un dels investigats va causar un accident amb un altre vehicle diumenge al vespre a la cruïlla dels carrers Cal Bolet i Migdia.

La Policia Local també va instruït atestat contra dos homes, un per conduir amb pèrdua de vigència del carnet per punts i un altre per conduir sense haver obtingut mai el permís corresponent.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: