Dissabte, 27 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dos menors d’edat detinguts a Vilafranca en el marc d’un dispositiu a les estacions de la R4

Dos menors d’edat detinguts a Vilafranca en el marc d’un dispositiu a les estacions de la R4

Un dispositiu de Mossos d’Esquadra, Policia Local i Policia Nacional a les estacions de la R4 a l’Alt Penedès ha acabat amb 42 persones identificades i 2 menors d’edat detinguts a Vilafranca.

El dispositiu tenia lloc aquest dimecres en els municipis que tenen estacions a la línia R4 de Rodalies Renfe: Gelida, Sant Sadurní d’Anoia, Vilafranca i Santa Margarida i els Monjos.

32 agents dels tres cossos policials es van desplegar per localitzar, identificar i detenir possibles autors de robatoris violents en les darreres setmanes a Vilafranca i altres municipis.

De resultes del dispositiu, 42 persones van ser identificades i 2 menors d’edat van ser detinguts per robatoris violents, lesions i danys. Els detinguts han passat a disposició de la fiscalia de menors. Les dues detencions es van produir a l’estació de Vilafranca.

També es va denunciar una persona per tinença d’haixix, es va fer un comís preventiu de roba presumptament sostreta i es van iniciar 12 expedients d’expulsió per infraccions a la llei d’estrangeria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: