Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’AEiG La Canadenca pateix un robatori al seu magatzem del Parc de la Pelegrina

L’AEiG La Canadenca pateix un robatori al seu magatzem del Parc de la Pelegrina

Els lladres s’han endut diners en efectiu i material d’acampada valuós.

En una nota de premsa, des de La Canadenca expliquen que aquest robatori, que es va produir per setmana santa, suposa una pèrdua de material que «complica la situació de l’agrupament» alhora que evidencia «les condicions precàries i perilloses» amb què conviu l’entitat.

Des de La Canadenca destaquen la necessitat de tenir un «local digne» després de cinc anys d’existència com a entitat activa que educa infants i joves dins el seu projecte d’escoltisme. L’Agrupament va estar instal·lat primer a l’escola Mas i Perera i després al Parc de La Pelegrina, fent ús de l’antic local del club de petanca. Però els escoltes creuen que l’entorn no és adequat, principalment pel consum de drogues i altres conductes de risc detectades a la zona, que se sumen al robatori.

Davant d’aquest fet, les caps i akel·les, infants, joves i famílies de La Canadenca, creuen que és evident la «precarietat de la situació i la necessitat immediata de posar-hi remei» i reclamen a l’Ajuntament «el respecte que es mereix» l’entitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: