Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Nit de Castells es podrà seguir també per Penedès TV

La Nit de Castells es podrà seguir també per Penedès TV

La Nit de Castells, conduïda per Aina Mallol i Carles Cortés, lliurarà 11 premis, atorgats per set jurats, amb l’objectiu de tenir una visió plural i polièdrica del món casteller.

El Centre Cultural Municipal de Valls acollirà aquest dissabte la 17a edició de la Nit de Castells, on es lliuraran 11 premis als millors moments i colles de la temporada 2023, però també s’entregaran reconeixements a la trajectòria o la iniciativa social.

L’acte és una iniciativa de la Revista Castells, l’Ajuntament de Valls i TAC12 que es podrà seguir a través de Penedès TV i la plataforma La Xarxa+ a partir de les 21h, en una producció de TAC12 amb la col·laboració de la Xarxa Audiovisual Local.

La Nit de Castells, conduïda per Aina Mallol i Carles Cortés, lliurarà 11 premis, atorgats per set jurats, amb l’objectiu de tenir una visió plural i polièdrica del món casteller. Enguany, com a novetat, s’entregarà el premi de fotografia Pere Català Roca, en homenatge al prestigiós fotògraf vallenc vinculat a l’univers casteller.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: