Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La màgia d’Spektrum dona el tret de sortida a la temporada d’espectacles familiars de la Xarxa

Des de la Xarxa busquen voluntaris per formar part de l’entitat

Diumenge al matí va tenir lloc al teatre Cal Bolet de Vilafranca el primer dels espectacles familiars que ha organitzat La Xarxa per aquesta temporada. El tret de sortida el va donar el mag Albert amb la funció Spektrum, que va sorprendre els assistents amb un ritme trepidant, màgia i llum. La presidenta de la Xarxa, Laura Jiménez, apunta com la màgia sempre és un tret de sortida segur tant a Vilafranca com a la comarca.

Des de la Xarxa Vilafranca s’ha programat una temporada amb espectacles de tota mena per tal que puguin agradar a un públic divers i es faran, com sempre, cada primer diumenge de mes a les 12 del migdia. El proper serà un espectacle de titelles anomenat ‘Quimera’ el dia 6 de novembre al teatre Cal Bolet. Ens ho continua explicant Laura Jiménez.

Finalment des de la Xarxa expliquen que busquen voluntaris per formar part de l’entitat i ajudar a portar els millors espectacles familiars a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: