Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Xarxa de Vilafranca inaugura la temporada amb l’espectacle de bombolles ‘Vegin i Passin’

La Xarxa de Vilafranca inaugura la temporada amb l’espectacle de bombolles ‘Vegin i Passin’

Serà aquest diumenge 1 d’octubre, a les 12 del migdia, al Teatre Cal Bolet

Aquest diumenge 1 d’octubre, a les 12 del migdia, al Teatre Cal Bolet la companyia Enlaire inicia la temporada d’espectacles familiars que organitza la Xarxa i el Servei de Cultura. L’espectacle Vegin i Passin convida a reflexionar sobre els propis records personals a partir de l’existència i la realitat efímeres de les bombolles de sabó. Una obra que farà que el públic es pregunti perquè alguns records perduren a la nostra memòria i d’altres simplement desapareixen, talment com les bombolles de sabó.

Sinopsis
Un viatger singular, ancorat en el temps i amb l’anhel de transmetre realitats efímeres, ens demostrarà que les coses s’han de gaudir mentre succeeixen, perquè no tots els records perduren per sempre.
Endinseu-vos en les experiències viscudes per aquest personatge, atresorades amb creacions efímeres i poètiques per combatre l’oblit. Vegin i passin ens convida a buscar els nostres propis moments vitals inoblidables.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: