Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Xarxa dóna el tret de sortida a la temporada d’espectacles familiars

L’espectacle ‘Ni cap ni peus’, de la companyia de circ Vermut, servia per obrir la temporada d’espectacles familiars aquest diumenge a la tarda al parc del Tívoli de Vilafranca.

La proposta formava part de la festa de presentació de la temporada organitzada per la Xarxa de la mà del servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.

Una temporada que permetrà veure a Vilafranca ‘Vegin i passin’, l’espectacle de bombolles de la cia Enlaire, la reeixida proposta d’El pot petit ‘Les aventures del lleó vergonyós’, els titelles de Festuc Teatre a ‘La llàntia meravellosa’, o el teatre de ‘La motxilla de l’Ada’, de la companyia Teatre al detall.

La mateixa companyia portarà dins la programació l’espectacle ‘El núvol gris, gras, gros’, una proposta per a nadons que es farà en dos passis.

A banda d’aquesta especial atenció als més petits de la casa, La Xarxa va oferir en el transcurs de la festa un calendari il·lustrat per l’artista Lluís Masachs.

Durant la festa es van anunciar els espectacles que es podran veure, majoritàriament al teatre Cal Bolet, d’ara i fins al gener.

Les entrades per a aquests espectacles ja estan a la venda i, en alguns casos, com amb El pot petit, s’han exhaurit i han fet que es programés un segon passi.

El cap del servei de Cultura de l’Ajuntament, Àngel Hom, explica que les propostes són molt ben rebudes pel públic familiar.

Tota la informació sobre la programació, els detalls dels espectacles i la venda d’entrades es pot trobar al web Espectacles Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: