Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El barri de les Clotes rebrà la visita de l’alcalde la setmana vinent

L’alcalde de Vilafranca, FranCisco Romero, continua aquest inici d’any el projecte d’alcaldia de proximitat visitant en aquesta ocasió el barri de les Clotes.

Després de les visites realitzades a la Girada, el Molí d’en Rovira, el Poble Nou i l’Espirall, l’alcalde serà al barri de les Clotes les tardes des de dilluns 22 fins a dijous 25 de gener, on estarà acompanyat per membres de l’equip de govern i de l’equip tècnic municipal.

Les visites de l’alcalde als barris comprenen trobades de petit i mitjà format amb persones o grups que ho hagin sol·licitat, una reunió amb la junta de l’Associació Veïnal del barri, visites a establiments del barri i equipaments i trobades temàtiques obertes a tot el veïnat.

En aquesta ocasió s’ha programat una trobada dimarts 23 de gener sobre Propostes de millora/ Espai públic/Seguretat i convivència, que tindrà lloc a les 19h a l’Associació Veïnal de les Clotes (pl. Verema, 1).

D’altra banda, qui ho desitgi podrà fer un cafè individual o en grup amb l’alcalde. En aquest cas cal enviar un WhatsApp al núm. 600464238. També es poden fer arribar comentaris o consultes per ser contestats de manera telemàtica al mateix número de WhatsApp o per correu electrònic a .

El següent barri que visitarà l’alcalde serà la Barceloneta-Sant Magí entre el 29 de gener i l’1 de febrer propers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: