Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Quintí recupera activitats tradicionals per dinamitzar la vida al carrer durant les festes

Sant Quintí recupera activitats tradicionals per dinamitzar la vida al carrer durant les festes

L’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona ha apostat per recuperar activitats tradicionals de Nadal i dinamitzar la vida al carrer durant les festes.

Així, aquest dissabte 16 de desembre el Mercat de Nadal que s’havia celebrat en edicions anteriors amb la participació d’entitats i establiments locals del municipi. Es tracta d’un mercat de proximitat i en petit format que tindrà lloc en el marc del mercat setmanal que se celebra a El Portal, i que comptarà amb les actuacions de les corals Terpsícore i Quinticanta. El mercat es durà a terme de 9 del matí a les 2 del migdia.

En aquesta línia, Sant Quintí també recuperarà aquest any el Concurs de Pessebres, on podran participar els residents del municipi exposant, en ubicacions visibles per al públic, els seus pessebres particulars amb la mirada posada en el concepte definit pel destacat etnòleg i folklorista català Joan Amades. Les inscripcions es poden fer a l’Ajuntament fins al 21 de desembre i els pessebres hauran d’estar exposats fins al 6 de gener de 2024.

Aquest any, també es tornarà a oferir un casal d’activitats per a infants que incorporarà diverses novetats. Enguany serà gratuït i oferirà, per primer cop, una zona per a nadons on es treballarà amb activitats lúdiques adreçades a la primera infància. Estarà obert el 27, 28 i 29 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: