Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Quintí destinarà mig milió d’€ a la transformació del seu nucli comercial

Sant Quintí va presentar un projecte per tal de dinamitzar la seva zona comercial, que ha rebut més de 420.000€ dels fons Next Generation, que s’han de complementar amb fons municipals.

De fet Sant Quintí va presentar un Pla de dinamització comercial i impuls del comerç Km0 a les subvencions que concedeix el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme per el foment de l’activitat comercial en zones rurals en el marc del fons europeus Next Generation, que ha estat seleccionat.

L’alcalde de Sant Quintí, Pol Pagès es mostrava molt satisfet d’aquest ajut, i del fet que el projecte de Sant Quintí fos el que va rebre la segona millor puntuació a Catalunya, tot just darrera de la Diputació de Barcelona.

Pagès i el regidor d’Urbanisme i Comerç de Sant Quintí, Toni Almirall, han presentat a la seu del Consell Comarcal aquest projecte que rebrà 427.657 euros dels fons europeus que es complementaran amb 106.914 euros que aportarà l’Ajuntament per complementar el més de 534.000 que serviran per impulsar i modernitzar el teixit comercial de Sant Quintí.

El pla contempla 14 actuacions en matèria de sostenibilitat, urbanisme, transformació digital i del punt de venda que busquen impulsar i modernitzar el teixit comercial de Sant Quintí. Pagès remarcava que la voluntat és que els 29 establiments que hi ha al municipi en surtin beneficiats i que es faciliti també l’obertura de nous establiments.

Precisament donar resposta a la problemàtica que tenen els petits comerços en municipis mitjans o petits per continuar sent competitius davant del comerç electrònic és una de les voluntats d’aquest pla. Un comerç de proximitat que Pagès remarca ja ofereix qualitat i personalització, i que ara es vol potenciar facilitant la seva presència a les xarxes i al món digital.

La voluntat de l’actual equip de govern és que els treballs es puguin iniciar en breu, ja que en principi el termini d’execució d’aquests projectes lligats als Next Generation finalitza el 2023.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: