Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Taula rodona a Sant Quintí per parlar sobre un projecte de residència per a gent gran

Taula rodona a Sant Quintí per parlar sobre un projecte de residència per a gent gran

La sessió es farà aquest diumenge 19 de novembre amb la voluntat de parlar de com podria ser aquesta residència multiserveis per a la gent gran de Sant Quintí.

Sota el lema ‘Projectant la residència multiserveis de la nostra gent gran’, el col·lectiu ‘SQM En Gran’ organitza aquest diumenge dia 19 de novembre a les 6 de la tarda a la Sala Polivalent del Centre Cultural El Jardí, una taula rodona per tal de parlar sobre com podria ser una residència d’aquest tipus al municipi.

Es comptarà amb la participació de Tomàs Llompart, co-director general de Suara, cooperativa d’iniciativa social amb 40 anys d’experiència en l’atenció a les persones; Ramon E. Carbonell, director de Càritas Diocesana de Sant Feliu; Sixte Moral, alcalde de Vilanova i la Geltrú entre 1999-2005 i impulsor del centre d’atenció social i assistencial ‘La Plataforma’; i Pere Vernet, alcalde de Sant Sadurní d’Anoia i membre de Sumar Acció Social. Clourà l’acte l’alcalde de Sant Quintí de Mediona, Bernat Catasús.

El col·lectiu ‘SQM En Gran’, impulsor de la taula rodona, està format per una trentena de persones de Sant Quintí amb dedicació, bé com professionals, bé des del voluntariat, en els àmbits social, sanitari i sociosanitari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: