Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Vilafranca signa un conveni de col·laboració amb SECOT Barcelona

L’Ajuntament de Vilafranca signa un conveni de col·laboració amb SECOT Barcelona

La voluntat és donar suport des de SECOT a l’impuls d’activitats formatives per a la gent gran que es puguin organitzar a Vilafranca des de l’Ajuntament.

D’aquesta manera, l’Ajuntament i l’entitat Seniors Españoles per la Cooperación Técnica (SECOT) de Barcelona han signat un conveni de col·laboració per impulsar activitats formatives per a la gent gran. L’acte de signatura es va fer el passat 12 de desembre a la Sala Pau Boada de l’ajuntament vilafranquí, a càrrec del president de SECOTbcn, Roberto de Dalmases, i del regidor de Drets Socials i Gent Gran, Ramon Zaballa.

Amb aquest acord s’inicia un marc de col·laboració estable entre les dues institucions, per tal de donar suport a les noves iniciatives socials sorgides de la tasca desenvolupada per les regidories de Drets Socials i de Participació i Voluntariat de l’Ajuntament, amb col·laboracions que es vagin definint d’acord amb les novetats dels catàlegs d’activitats que es considerin d’interès.

SECOT és una associació creada l’any 1989 que agrupa professionals de tots els sectors de l’economia i de totes les àrees de gestió que, havent finalitzat la seva dedicació professional, desitgen aportar la seva experiència en règim de voluntariat, tant a petites empreses i entitats de suport a la creació d’empreses, com al desenvolupament d’activitats de tipus social per ajudar persones grans a desenvolupar-se.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: