Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Junta Local de Seguretat de Vilafranca aprova la redacció d’un Pla Local de Seguretat

El Pla Local de Seguretat ha de marcar unes línies d’actuació transversal dels diferents cossos de seguretat

Recentment s’ha reunit a Vilafranca la Junta Local de Seguretat per a tractar qüestions rellevants per a la seguretat i la convivència a la Vila. La Junta estava presidida per l’alcalde, Francisco Romero, i va comptar amb la presència del regidor de Seguretat i Convivència, Ramon Zaballa, la sotsdelegada del Govern Espanyol a Catalunya, Josefa Beltrán, el director dels serveis territorials del Departament d’Interior al Penedès, Àngel Soteras, i comandaments dels Mossos d’Esquadra, Policia Local, Policia Nacional i Guàrdia Civil. Durant la trobada es van exposar i valorar les memòries d’actuació i les dades de cada cos policial durant el darrer any i es va aprovar la redacció del Pla Local de Seguretat. Ho explica el regidor Ramon Zaballa.
Zaballa es mostra satisfet ja que, segons explica, la sotsdelegada del Govern va concloure que Vilafranca és una ciutat segura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: