Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La plataforma Laddoo edita un còmic per difondre el seu missatge solidari

El còmic és obra de Cesc Alejandro, exalumne de l’escola Vedruna Vilafranca.

El vilafranquí Jordi Ros impulsa la plataforma Labdoo, una associació col·laborativa sense ànim de lucre, en la que gent d’arreu col·labora per fer arribar portàtils en desús, equipats amb un software educatiu molt potent, a escoles desafavorides de tot el món sense incrementar les emissions de CO2. Aquest dimecres s’ha presentat a l’Escorxador un còmic per divulgar el projecte.
Des de la seva fundació i gràcies a la col·laboració de milers de persones, la plataforma humanitària Labdoo ha anat creixent, actualment servint portàtils a escoles en més de 130 països, beneficiant a quasi 600.000 estudiants d’arreu del món.
Aquest projecte de foment de la solidaritat entre pobles i la sostenibilitat del nostre planeta convida a les persones de la vila que disposin d’ordinadors portàtils o tauletes en desús que encara funcionin, donar-los perquè un cop sanejats puguin anar a centres educatius d’arreu del món, amb carències d’aquests materials.
Els punts de recollida de portàtils en desús són a l’Escorxador, a la Biblioteca Torras i Bages i a l’Espai jove La Nau.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: