Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inicia el Solidaritats 2020 amb el primer webinar sobre la plataforma Labdoo

Labdoo és una plataforma col·laborativa que fomenta la solidaritat entre pobles i la sostenibilitat del nostre planeta i que permet fer arribar portàtils en desús carregats amb aplicacions educatives

Enguany i degut a la situació de pandèmia global s’ha readaptat el format del Solidaritats 2020, adaptant els continguts i les experiències a través de la realització de webinars. El primer d’ells tenia lloc aquest dimecres a la tarda sota el nom Coneix la plataforma Labdoo.org: regala educació a càrrec del seu fundador, Jordi Ros. Labdoo és una plataforma col·laborativa que fomenta la solidaritat entre pobles i la sostenibilitat del nostre planeta i que permet fer arribar portàtils en desús carregats amb aplicacions educatives a escoles d’arreu del món. Ros explicava com funciona aquest circuit d’economia circular a Vilafranca.

Estudiants de diversos centres educatius de Vilafranca fan els tallers de sanejament dels portàtils, tot instal·lant-hi un programari educatiu que engloba totes les àrees principals de la ciència, per a totes les edats i per a més de 100 idiomes.

El darrer pas és portar els ordinadors a indrets del món on es necessitin i això es fa amb un cost econòmic i mediambiental zero. Persones que han de fer un viatge ho poden anunciar a la plataforma Labdoo.org i a partir d’aquí s’encarreguen d’emportar-se amb ells els portàtils i fer-los arribar al seu destí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: