Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cursa de Nadal de Sant Sadurní transcorrerà per l’interior del celler de Codorniu

Més de 1.200 persones correran diumenge per dins del celler i les vinyes de Codorniu en la Cursa de Nadal de Sant Sadurní. Una part de la cursa es farà

Més d’un miler de participants en la Cursa de Nadal de Sant Sadurní correran diumenge per l’interior del celler de Codorníu i part de les vinyes del seu entorn.

Els corredors recolliran els dorsals a la sala Puig i Cadafalch i trobaran el punt de sortida i arribada just davant del Celler Gran, un dels espais més emblemàtics de la casa. Després recorreran 2 quilòmetres de caves subterrànies de Codorníu, a més de 20 metres de profunditat.

Serà el proper diumenge, 17 de desembre a partir de 2/4 d’11 del matí. Es preveu la participació de més de 1.200 persones que s’han inscrit en la cursa de 5km o en la de 10Km per fer-les corrent o caminant o en la infantil.
La cursa la coorganitza el club Esportiu Sansasuatot amb el suport de Codorníu, l’Ajuntament de Sant Sadurní i altres entitats i empreses. A més, forma part de la Setmana Solidària que organitza Codorníu, i que inclou accions com la recollida de productes d’alimentació per al Banc dels Aliments, la recollida de joguines noves per a Creu Roja o un mercat solidari de Nadal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: