Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Codorniu vol assolir el 2024 que el 100% de la seva producció sigui ecològica

El grup Codorniu Raventós es consolida com el major elaborador de cava ecològic, i esperen arribar l’any 2024 ha assolir que el 100% del comercialitzat sota la marca Codorniu sigui ecològic.

Els responsables del grup Raventós Codorniu han explicat aquest dijous al matí a la seu de l’empresa a Sant Sadurní l’aposta important que ja fa temps estant fent per ampliar la producció de vins i caves ecològics. Sergio Fuster, Conseller Delegat de Raventós Codorniu, apunta que s’han marcat l’objectiu d’assolir l’any 2024 que el 100% del producte comercialitzat per la marca Codorniu sigui 100% ecològic.

Segons les dades que facilitava Fuster, comercialitzen en aquests moments 4.7 milions d’ampolles de cava ecològic anualment, el que significa el 35% del mercat mundial.

Des del grup Codorniu expliquen que fan una aposta decidida per donar valor a la terra, i en aquest sentit tenen contractes a llarg termini amb pagesos que els subministren raïm per tal d’avançar en aquesta transició cap al cultiu més sostenible. Un raïm que diuen valoritzen pagant-lo a 44 cèntims el quilo, quan el preu mig del raïm convencional és de 32.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: