Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts celebra que s’hagi retirat l’aprovació dels pressupostos del ple i demana transparència

El grup municipal justament havia convocat una roda de premsa per demanar que es retirés el punt de l’ordre del dia en no tenir disponible la documentació reglamentària.

El grup municipal de Junts per Catalunya a Vilafranca havia convocat una roda de premsa aquest dimarts al migdia per demanar la suspensió del punt relatiu a l’aprovació del pressupost del ple municipal. Denunciaven una «falta total de transparència» en no disposar de documentació imprescindible per llei per portar el pressupost a aprovació, com el pla d’inversions o la memòria executiva.

Els representants del grup municipal de Junts coneixien en plena roda de premsa la decisió de l’equip de govern de posposar l’aprovació del pressupost i celebraven la decisió.

Ruiz recordava també que no s’ha celebrat audiència pública i es mostrava sorprès perquè la resta de grups de l’oposició no han denunciat manca de transparència en tot el procés, tenint en compte que l’aprovació del pressupost municipal estava prevista pel ple d’aquest dimarts 19 de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: