Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Montse Ortiz encapçala per Barcelona la representació de la Vegueria a la candidatura de Junts

Fins a un total de 13 representants de la vegueria Penedès l’acompanyaran a la llista del President.

El passat dissabte el Consell Nacional de Junts per Catalunya, celebrat a Elna, va aprovar per unanimitat la proposta de llistes per les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el pròxim 12 de maig.
La politòloga vilafranquina Montse Ortiz encapçalarà la representació de la vegueria Penedès en aquesta candidatura en el número 15 per Barcelona. En posicions rellevants, l’acompanyaran a la llista de la demarcació de Barcelona, la presidenta del Consell Comarcal del Garraf i Portaveu del
Grup Municipal de Junts de l’Ajuntament de Sitges, Mònica Gallardo en el número 22 de la llista i la regidora de l’Ajuntament d’Igualada i presidenta comarcal de Junts de l’Anoia, Sandra de la Iglesia, en el número 24. Representant la demarcació de Tarragona, la vicepresidenta quarta del Consell Comarcal del Baix Penedès i la regidora de Bellvei, Ingrid Salas, en el número 12.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: