Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja es poden adquirir les entrades pel tradicional concert de Sant Esteve de la Polifònica

El proper dia 26 de desembre a les set de la tarda a l’Auditori Maria Rosa Juncosa tindrà lloc el concert de Sant Esteve de la Polifònica, amb el qual es clou el 75è aniversari de l’entitat.

Es poden adquirir entrades al preu de 15 € als establiments Llibreria La Cultural, Òptica Lacortset, Tintoreria Juncosa i Torrons Garcia Sirvent.
La primera part del programa inclou cançons sobre la temàtica de l’aigua i del vi de Palestrina, Monteverdi, Morera o Pérez Moya, entre d’altres. La segona part consta de cançons de Nadal, amb una selecció de noves composicions i d’algunes de les nadales més emblemàtiques de la història de la coral. Al capdavant del concert hi haurà els dos joves vilafranquins Gerard Morató al piano i Miquel Villalba a la direcció.
D’altra banda des d’aquesta setmana es pot visitar l’exposició virtual 75 anys de la Polifònica de Vilafranca, on s’hi poden veure els moments més representatius de la trajectòria del cor, ordenats per dècades. Només cal entrar a polifonicavilafranca.cat i trobareu tot d’imatges i records d’aquests setanta-cinc anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: