Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dimarts vinent a l’Auditori tindrà lloc el tradicional Concert de Sant Esteve de la Polifònica

Amb aquest concert es clou la celebració del 75è aniversari de l’entitat vilafranquina.

Precisament aquests dies s’ha obert una exposició virtual sobre aquests setanta-cinc anys, que es pot visitar entrant a polifonicavilafranca.cat, i on s’hi poden trobar tot d’imatges i records de la història de la coral des de 1947 fins ara.
El programa del concert es divideix en dues parts, la primera gira al voltant de la temàtica de l’aigua i del vi, amb obres de Palestrina, Monteverdi, Lamote de Grignon, Brotons, Morera, entre altres, i la segona inclou cançons de Nadal, algunes escrites expressament i dedicades a la Polifònica amb motiu de l’aniversari, i altres són nadales tradicionals d’entre les més emblemàtiques del repertori de la coral.
Aquest any el director del cor David Hernàndez cedeix la batuta al jove director adjunt Miquel Villalbas, que s’ha encarregat de la producció d’aquest concert, amb l’acompanyament al piano d’un altre jove vilafranquí, Gerard Morató.
Es poden adquirir entrades anticipadament als establiments Llibreria la Cultural, Òptica Lacortset, Torrons Garcia Sirvent, Tintoreria Juncosa, i el dia del concert, una hora abans de l’inici, a les taquilles de l’Auditori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: