Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘La Gran Missa de Mozart’, amb Polifònica i Orquestra de Cambra Terrassa 48, omple Santa Maria

El concert formava part del Festival Musicveu que enguany va a benefici de la fundació Joan Petit – Nens amb càncer.

En el marc del Festival Musicveu aquest dissabte la Basílica Santa Maria de Vilafranca acollia un concert conjunt de la Polifònica i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48. La unió ha estat amb l’objectiu d’interpretar l’obra que es considera un gran monument musical i una de les grans partitures de Mozart. Abans del concert, el director de la Polifònica de Vilafranca, David Hernández, parlava del perquè d’escollir ‘La Gran Missa de Mozart’.

El concert presentava una certa complexitat i, per tant, era tot un repte per la Polifònica.
De fet, per a preparar el concert, a principis de mes es va fer un assaig conjunt a l’auditori Montserrat Junyent amb corda, vent i percussió. Aquest dissabte Santa Maria es va omplir de gom a gom per gaudir de ‘La Gran Missa de Mozart’. A més, el concert es va poder seguir en directe a la mateixa basílica a través d’una gran pantalla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: