Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

FranCisco Romero portarà l’Alcaldia de proximitat a l’Espirall

L’alcalde de Vilafranca, FranCisco Romero, continua el projecte d’Alcaldia de proximitat visitant properament el barri de l’Espirall.

Després de les visites realitzades a la Girada, el Molí d’en Rovira i el Poble Nou, l’alcalde serà al barri de l’Espirall les tardes des de dilluns 8 fins a dijous 11 de gener, on estarà acompanyat per membres de l’equip de govern i de l’equip tècnic municipal. En aquestes visites es posen a l’abast del veïnat diferents formats de comunicació perquè tothom pugui participar de la manera que se senti més còmode. L’alcalde també recupera la iniciativa de fer un cafè per a qui vulgui un contacte més individualitzat.

Les visites de l’alcalde als barris comprenen trobades de petit i mitjà format amb persones o grups que ho hagin sol·licitat, una reunió amb la junta de l’Associació Veïnal del barri, visites a establiments del barri i equipaments i trobades temàtiques obertes a tot el veïnat.

Aquestes trobades temàtiques tindran lloc dimarts 9 de gener sobre propostes de millora i espai públic i dimecres 10 de gener sobre propostes de millora i seguretat i convivència. Les dues trobades tindran lloc a les 19.30h a l’Associació Veïnal de l’Espirall (pl. Doctor Bonet, 11).

D’altra banda, qui ho desitgi podrà fer un cafè individual o en grup amb l’alcalde. En aquest cas cal enviar un WhatsApp al núm. 600464238. També es poden fer arribar comentaris o consultes per ser contestats de manera telemàtica al mateix número de WhatsApp o per correu electrònic a .

El següent barri que visitarà l’alcalde serà les Clotes entre el 22 i el 25 de gener propers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: