Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
TIÁM organitza diferents actes per commemorar el Dia internacional de les Persones Cuidadores

TIÁM organitza diferents actes per commemorar el Dia internacional de les Persones Cuidadores

El dia 5 de novembre és el Dia internacional de les Persones Cuidadores.

Un any més, TIÁM ha organitzat la Setmana de les Persones cuidadores, amb un seguit d’actes gratuïts adreçats als familiars i cuidadores no professionals. Visibilitzar i posar en valor la tasca de les persones cuidadores continua sent una prioritat per l’entitat, raó per la qual tindran un paper protagonista en les activitats organitzades. Aquest dimarts l’associació ha organitzat un taller de mediació artística sota el títol ‘Fer visible l’invisible’, impartit per la Marta R. Peribáñez, artista plàstica, artterapeuta i mediadora artística. En el taller es farà servir la tècnica del collage amb l’objectiu de promoure la cura de la persona cuidadora. Es durà a terme a l’Escorxador de 17.00h. a 18.45h amb places limitades. El neurofisioterapeuta Sergi Rodríguez també realitzarà le taller teòric-pràctic ‘Demència. Entenent la malaltia i els beneficis que li aporta l’exercici’, aquest dimecres. En aquest taller es parlarà dels beneficis físics i cognitius de l’exercici en la demència i de com les persones cuidadores poden ser partícips. Es realitzarà a les 18h a l’Escorxador i, com al taller de dimarts, també serà necessària la inscripció prèvia perquè les places són limitades. Per finalitzar la Setmana, divendres a partir de les 10h es realitzarà un mural participatiu a càrrec de la Mariona Rios, muralista i artista multidisciplinar. Les persones usuàries del servei d’acompanyament a les famílies participaran a la creació del mural i podran deixar la seva empremta pintant. L’activitat també disposarà d’un punt informatiu per qui vulgui apropar-se.
Les persones interessades en inscriure’s als tallers o que vulguin més informació poden contactar amb TIÁM al 693004512 o amb un correu a

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: