Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
TIÁM realitza un nou cicle de conferències sota el lema ‘Cuidem-nos’

TIÁM realitza un nou cicle de conferències sota el lema ‘Cuidem-nos’

L’entitat Tiám, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per la demència, organitza un nou cicle de conferències obertes a tothom.

L’objectiu és aportar eines per millorar la cura de les persones que pateixen demència i fomentar l’autocura.

Sota el lema ‘Cuidem-nos’, el cicle arrenca amb una primera xerrada que es durà a terme el dimecres 20 de març, a càrrec de la terapeuta ocupacional i fundadora de l’empresa UNOVID Montserrat Ceballos. Ceballos parlarà sobre les ajudes tècniques que tenim al nostre abast per facilitar les activitats de la vida diària tant dins del domicili com a l’exterior.

La segona conferència estarà protagonitzada per Alicia Gregorio, logopeda a Espai Vilafranca i especialitzada en neurologopèdia, que el dia 24 d’abril, també dimecres, ens parlarà sobre les dificultats en el llenguatge que apareixen en la demència i les afàsies progressives primàries, aportant pautes i consells útils per millorar la comunicació i facilitar la comprensió.

El cicle clourà el 22 de maig amb la conferència ‘Què cal saber de la malaltia d’Alzheimer’, a càrrec de la Gemma Font, farmacèutica cotitular de la Farmàcia Olivé de Vilafranca. En aquesta xerrada es parlarà sobre la demència tipus Alzheimer i els tractaments farmacològics existents.

Totes les conferències es realitzaran a l’Auditori del Consorci Sociosanitari Ricard Fortuny a les 18h.
Es pot demanar més informació contactant al correu o al telèfon 693 004 512.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: