Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

TIÁM organitza una xerrada sobre l’Alzheimer amb la prestigiosa neuròloga Mercè Boada

Una de les cites destacades en el marc del Dia Mundial de l’Alzeimer era la conferència de Mercè Boada

Sota el nom Malaltia d’Alzheimer, una malaltia en transformació, tenia lloc una conferència el dia 28 de setembre a l’auditori del Vinseum. La conferència va anar a càrrec de la doctora Mercè Boada, neuròloga i cofundadora de la Fundació ACE. Creu de Sant Jordi 2016 i Premi Alzheimer de la Societat Espanyola de Neurologia al 2021.

Una de les investigadores més rellevants en l’àmbit de les demències va fer una ponència per trencar amb els tabús de la malaltia en un discurs que començava reivindicant que el dia de l’Alzheimer és cada dia i que tots podem patir-la.

A més, des de Tiám han organitzat un ampli ventall d’activitats arreu de la comarca amb xerrades sobre salut emocional i bona alimentació a Olesa de Bonesvalls, Pacs del Penedès, Castellví de la Marca, La Granada, Sant Martí Sarroca i Guardiola de Font-Rubí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: