Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès contra Vox demana el suport de tothom per lluitar contra la repressió

Els quatre denunciats estan citats a declarar al jutjat de Vilafranca el 13 de desembre

L’1 d’abril un grup de persones vinculades a l’esquerra independentista es van concentrar davant una parada Vox havia instal·lat a Vilafranca. La protesta va acabar amb alguns aldarulls i la posterior denúncia per part de la formació ultradretana contra quatre persones, tres de les quals són militants de l’Esquerra Independentista del Penedès. Ara el grup ‘Penedès contra Vox’ ha fet una assemblea oberta per demanar suport per lluitar contra la repressió.

Els quatre denunciats estan citats a declarar al jutjat de Vilafranca el 13 de desembre i duran a terme actes reivindicatius fins aleshores.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: