Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coral infantil L’Espinguet vol sumar cantaires d’entre 3 i 18 anys

En aquests moments, la coral compta amb pocs cantaires i per això les seves directores fan una crida a les famílies per sumar noves veus, d’entre 3 i 18 anys.

L’Espinguet complirà 58 anys el proper 4 de desembre i té diversos projectes entre mans, començant per una cantata de Nadal basada en l’ ‘A Christmas Carol’ de Dickens, passant per una trobada amb totes les persones que han passat per la coral durant la seva trajectòria i les activitats emparades pel Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, com un concert amb el grup Xiula i un espectacle amb el Circ Cric.

Però, sobretot, des de L’Espinguet posen l’accent en tot el que es pot aprendre cantant en grup.

Per provar l’experiència, a banda dels assaigs els dilluns a la tarda al Claustre de Sant Francesc, s’han establert assajos els dissabtes al matí del mes de novembre a l’escola municipal de música, en horari d’11 a 13h. També es faran assajos especials els dies 21 i 22 de desembre en horari escolar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: